Miten harrastuskausikortti toimii?

Ostamalla harrastuskausikortin pääset harrastamaan 2-3 eri lajia viikossa syyskauden 2021 ajan. Luethan alla olevat toimintaohjeet huolellisesti läpi ennen harrastuskausikortin ostamista.

Harrastuskausikortin toimintaohjeet:

1) Harrastuskausikortin ostaminen oikeuttaa 2-3 eri lajin harrastamiseen viikossa syyskauden 2021 (15.8.- 19.12.2021) ajan. (kaikki ryhmät ovat sellaisia joihin voi osallistua ilman aiempia taitovaatimuksia) Valitsemasi lajit (2-3 eri lajia) pysyvät koko syyskauden samoina.

2) Harrastuskausikortin toimintaa tarjoavat Turun alueen urheilu- ja liikuntaseurat. Ennen harrastuskausikortin ostamista, tutustuthan lajivalikoimaan ja lajien tarkempiin tietoihin (ikäryhmiin, harjoitusaikoihin ja -paikkoihin sekä muihin mahdollisiin lajikohtaisiin lisätietoihin) täältä.

3) Valittavanasi on kaksi erilaista harrastuskausikorttia:

Harrastuskausikortti 2 lajia / vko (hinta 80 €) oikeuttaa kahden eri lajin harrastamiseen viikossa

Harrastuskausikortti 3 lajia / vko (hinta 100 €) oikeuttaa kolmen eri lajin harrastamiseen viikossa

4) Ostaessasi harrastuskausikortin valitset ne lajit ja ryhmät, joihin lapsesi osallistuu syyskauden 2021 ajan. HUOM. Joidenkin lajien harjoitukset ovat useammin kuin kerran viikossa, mutta harrastuskausikortilla pääset osallistumaan tiettyyn lajiin kerran viikossa. Valitse siis itsellesi eri lajit ja ryhmät (2-3 kpl). Kaikkiin ryhmiin ovat tytöt ja pojat tervetulleita ilman aiempia taitovaatimuksia, mikäli lajiesittelyssä ei muuta mainita.

5) Harrastuskausikortin ryhmät täytetään ostojärjestyksessä. Ryhmillä on maksimimäärät osallistujien suhteen.

6) Harrastuskausikortin toimintaan osallistuvat lapset eivät ole vakuutettuja hankkeen puolesta.

7) Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää Harrastuskausikortin toiminnasta, voit ottaa yhteyttä hankekoordinaattoriin.

Mukavia hetkiä liikunnan parissa!