Mikä harrastuskausikortti on?

Harrastuskausikortti – Liikuntaa yli lajirajojen! on Turun alueen urheiluseurojen yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on helpottaa monilajiharrastamista. Hankkeen avulla halutaan tukea lasten ja nuorten harrastamista samaan aikaan monessa eri lajissa ja seurassa sekä innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan monipuolisesti.

Harrastuskausikortin toiminta on ei-kilpailullista ja edullista matalan kynnyksen harrastetoimintaa eri lajien parissa. Harrastuskausikortin toimintaan osallistuminen madaltaa kynnystä eri lajien kokeilemiseen ja mahdollistaa aktiivisen ja monipuolisen liikunnan harrastamisen myös niille, jotka eivät halua sitoutua yhden lajin kilpailujärjestelmään. Harrastuskausikortin toimintaa tarjoavat Turun alueen liikunta- ja urheiluseurat.

ilmoittautuminen harrastuskausikortin syyskauden ryhmiin on auki!

Harrastuskausikortin syyskausi alkaa elokuun puolessa välissä. Tustustu aikatauluihin ja lajivaihtoehtoihin tarkemmin harrastuskalenteri ja lajiesittelyt alasivuilta.  Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea ja varmistat oman paikkasi ryhmässä.